HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konyaspor - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor kritik virajda!

Konyaspor, Avrupa Ligi I grubu 5. maçında Marsilya'yı konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi Başakşehir ile birlikte temsil eden Atiker Konyaspor'un bu haftaki rakibi Olympique Marsilya. Atiker Konyaspor'un 4 haftada 4 puanı var ve grupta 3. sırada. Konyaspor, turu geçmek için 2. sırada 6 puanlı Marsilya maçını kazanmak zorunda. Peki Konyaspor - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor kritik virajda!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda 5. hafta maçları yarın oynanacak. Türkiye'yi Medipol Başakşehir ile birlikte temsil eden Atiker Konyaspor, Marsilya'yı konuk ediyor. Atiker Konyaspor'un 4 puanı bulunuyor ve 3. sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor'un rakibi Marsilya ise ligde 2. sırada ve 6 puanı var. Atiker Konyaspor, Marsilya maçında galip gelerek turu geçme şansını artırmak istiyor. Peki Konyaspor - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KONYASPOR - MARSİLYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki 5. maçında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya'yı konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak Konyaspor - Marsilya maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek.

ATİKER KONYASPOR'UN AVRUPA'DAKİ ZORLU MAÇI

Atiker Konyaspor, Marsilya maçı öncesinde Avrupa Ligi I grubunda 4 maçta 4 puan toplayabildi. Bu maçların birini kazanırken bir maç berabere bitti, 2 maçtan ise mağlup ayrıldı. Atiker Konyaspor, ilk maçını Fransa'da Marsilya ile oynadı. Sahadan 1-0 mağlup ayrılan yeşil-beyazlı takımın 2. maçta rakibi Vitoria oldu. Konya'da oynanan maçta temsilcimiz 2-1 galip ayrıldı. 3. maçta Salzburg'a 2-0 yenilen Atiker Konyaspor, 4. maçta yine aynı takımla karşılaştı ve deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Atiker Konyaspor'da Mustafa Reşit Akçay'dan sonra takımın başına geçen teknik direktör Mehmet Özdilek, Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Özdilek yönetiminde, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynadığı Salzburg maçından 1 puanla dönen Atiker Konyaspor, gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Yeşil-beyazlı ekip, Marsilya karşısında son dönemlerde yakaladığı moral ve motivasyonu daha da üst seviyelere çıkartmaya çalışacak.

Gruptaki ilk karşılaşmasında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya'ya 1-0 yenilen Atiker Konyaspor, karşılaşmayı kazanarak gruptaki puanını 7'ye çıkarmak istiyor. Rakibiyle berabere kalması durumunda gruptan çıkma şansını son maça taşıyacak yeşil-beyazlılar, yenilmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi'ne grup aşamasında veda edecek.

I Grubu'nun 5. haftasındaki diğer maçta Salzburg, Vitoria Guimaraes'i ağırlayacak.

ATİKER KONYASPOR'UN 11. MAÇI

Atiker Konyaspor, karşılaşmayla Avrupa kupalarında 11. sınavına çıkacak. Avrupa arenasında ilk kez geçen sezon mücadele eden Konya temsilcisi, tamamı UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı toplam 10 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Atiker Konyaspor, bu maçlarda attığı 4 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler