HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korkunç olay! Üniversiteli öğrenciye patronu tecavüz etti

Girne-Çatalköy bölgesinde 23 yaşındaki üniversite öğrencisi, patronunun tecavüzüne uğradığını iddia etti. Tecavüz zanlısı Tarık M. dün Girne’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korkunç olay! Üniversiteli öğrenciye patronu tecavüz etti

KAFASINI KAPIYA VURDU

Gazetevatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre; önceki gün yaşanan olayda 37 yaşındaki Tarık M., çalışanı olan B.S. isimli genç kızı önce darp etti, kafasını kapıya vurup etkisiz hale getirdikten sonra tecavüz etti.

Tecavüz olayından sonra da B.S. soluğu karakolda aldı. Tecavüze uğradığını ileri sürerek olayı anlatıp şikayetçi oldu. Şikayet üzerine de Tarık M., evinde gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Polis tutanağına ve hastane raporuna göre; zanlının B.S.’nin kafasını kapıya vurduğu için ciddi darp ve tecavüz ettiği için de cinsel saldırı suçlarından gözaltına alındığı açıklanırken tecavüz zanlısı Tarık M. dün Girne’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAHA ÖNCE KEFALETLE SERBEST BIRAKILMIŞ

5 kişinin ifadesine daha başvurulacağını belirten emniyet yetkilileri, Tarık M.'nin daha öncede bir suç kapsamında tutuklanıp daha sonra kefaletle serbest bırakıldığını açıkladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler