HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı!

KPSS alan sınavı giriş belgeleri adayların erişimine an itibariyle açıldı. ÖSYM'nin yaptığı duyuruda; KPSS 2017 ÖABT sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı sınav belgesini almak için AİS arayüzüne girilmesi gerekiyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen bütün sınavlarda olduğu gibi KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı giriş belgeleri sınavında da 15 dakika kuralı geçerli olacak. Sınava geç kalacak olan adaylar sınav salonlarına alınmayacak.

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı!

Merakla beklenen KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı giriş belgeleri an itibariyle erişime açıldı. ÖSYM'nin döküman arayüzü olan AİS.ÖSYM internet sitesinden gerekli belgelere erişebilir, Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı için diğer dökümantasyonlara da göz atabilirsiniz.

KPSS alan sınavı giriş belgeleri ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı. 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan KPSS ÖABT sınavı için giriş belgesini almak isteyen adaylar https://ais.osym.gov.tr/ adresinden sorgulama yapabilecek. KPSS ÖABT sınavına girecek olan adayların sınav saatinden 15 dakika öncesine kadar sınav salonlarında olması gerekiyor.

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI!

ÖSYM'nin resmi açıklamasına göre, 2017- Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT) 16 Temmuz 2017 tarihinde uygulanacak olup adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini,T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 14:30'dan itibaren edineceklerdir.

ÖSYM'DEN ÇOK ÖNEMLİ ÖABT SINAVI BİLGİSİ!

2017- Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT) 16 Temmuz 2017 tarihinde saat: 10.00’da uygulanacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.
ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 16 Temmuz'da yapılacak 2017-KPSS ÖABT adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler