HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS sağlık bakanlığı tercihleri ne zaman sona erecek? KPSS-2017/5 tercih işlemleri detayları...

KPSS sağlık bakanlığı tercihleri devam ediyor. KPSS-2017/5 Türkiye kamu hastaneleri kurumu ve Türkiye halk sağlığı kurumu sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri için detaylar neler? KPSS sağlık bakanlığı tercihleri ne zaman sona erecek?

KPSS sağlık bakanlığı tercihleri ne zaman sona erecek? KPSS-2017/5 tercih işlemleri detayları...

KPSS sağlık bakanlığı tercihleri için süreç devam ediyor. Peki KPSS sağlık bakanlığı tercihleri ne zaman sona erecek? KPSS başvuruları için adaylar işlemlerine yarın da devam edebilecek. 7 Haziran'da başlayan tercih işlemleri 13 Haziran 23.59'a kadar sürecek. İşte KPSS-2017/5 Türkiye kamu hastaneleri kurumu ve Türkiye halk sağlığı kurumu sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri için detaylar...

KPSS-2017/5 ÖDEME YERLERİ

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) gibi yerlerden ödeme yapılabilecek. KPSS-2017/5 tercih ücreti ise 15 TL olarak belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler