HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuran kursunda iğrenç olay

Samsun'un Alaçam İlçesi’nde 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen Kuran Kursu hocası H.A. tutuklandı. Ailelerin sıkıştırdığı 5 kız öğrenci, kursta hoca H.A.’nın kendilerini elle taciz ettiğini iddia etti. Aileler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip durumu anlatarak şikayetçi oldu. İğrenç olay ortaya çıktı. Öğretmen 5 kız öğrenciyi tacizden yargılanacak.

Kuran kursunda iğrenç olay

Olay Samsun’un Alaçam İlçesinde meydana geldi. Bu yıl Kuran Kursu'na gitmek istemeyen 5 kız öğrencinin aileleri durumdan şüphelendi ve şikayette bulundular.

Gözaltına alınan H.A., sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bir iğrenç haber de Manisa'dan geldi. Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde bir ilkokulda görevli öğretmen 24 yaşındaki Ö.A. hakkında, velilerden 45 yaşındaki A.S.U.'yu cep telefonu mesajıyla taciz ettiği iddiasıyla idari soruşturma başlatıldı. Ö.A.'nın başka velilere de benzer davranışta bulunduğu iddia edildi.

Yunusemre İlçesi'ndeki bir ilkokulda görevli sınıf öğretmeni Ö.A.'nın, kadın velileri mesajla taciz ettiği öne sürüldü. Geçen 9 Temmuz'da yaşandığı öne sürülen olayda Ö.A.'nın, velilerden bekar olan A.S.U.'yu mesajla taciz ettiği iddia edildi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, konudan haberdar olduklarını ve müfettiş görevlendirdiklerini belirterek, "Yaşanan durum hakkında önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bilgilendirildi.

Ardından konu bize intikal etti. Konuyla ilgili olarak müfettişlerimizi görevlendirdik. Öğretmenimiz hakkında gerekli soruşturmayı başlattık. Soruşturma sonrasında öğretmenin suçlu olduğu tespit edilirse, gerekli yaptırım ve cezai işlem uygulanacaktır" diye konuştu.

DHA


En Çok Aranan Haberler