HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölümde Polat Gölge'nin peşinde

Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm nefes kesen sahneleri ile büyük ilgi gördü. Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölümde Polat, uyuşturucu sevkiyatını sorusuz yapmak isteyen Gölge'nin peşine düştü.

Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölümde Polat Gölge'nin peşinde

Yılların eskitemediği fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu, Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşmaya devam etti. Aksiyon türündeki dizi her hafta heyecan verici gelişmelere sahne olurken, dizinin takipçilerini bu haftada heyecanı, aksiyonu bol bir bölümle karşılaştılar. Polat Alemdar'ın canlı bombanın peşine düşeceği Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölümde, diğer bir önemli konu ise İstanbul yapılacak uyuşturucu sevkiyatı olacak! Silahların çekileceği Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölümde yaşanan gelişmeler, izleyenleri koltuklarına kitleyecek. Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm 5 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Öte yandan dizi izlemeden önce gelişmeler hakkında ipuçları almak isteyenler haberimizin sonunda yer alan fragmandan Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm detaylarını öğrenebilecekler.

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ülkede kaos yaratmak isteyenler yine canlı bombalı saldırı planındadırlar. Polat Alemdar, kendini patlamanın planlarını yapan canlı bombanın peşine düşer ve çok geç olmadan yaşanabilecekleri engellemeye çalışır. Diğer yandan Gölge ise Lazkiye'den İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatını kendi bulduğu bir yol üzerinden gerçekleştirmeyi planlar ancak Polat ve ekibi bu konuda bilgiler almaya başlar. Uyuşturucu pazara yayılmadan durdurulmalıdır! Diğer yandan Profesör Anadolu, Gölge'ye tuzak hazırlarken, Polat ise Anadolu'yu bulmak için çabalamaktadır. Dizinin finalinde ise izleyenleri yine hiç beklemedikleri bir sürpriz bekliyor!

KURTLAR VADİSİ PUSU GELECEK SEZON HANGİ KANALDA?

Türk televizyon tarihinin en uzun süren dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda hangiş kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Yayın hayatına Show TV'de başlayan dizi ardından Kanal D'ye geçmişti. Sonra ATV, Star TV ve TNT gibi kanallarda yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'ya ilgi aradan geçen süreye ve değişen kanallara rağmen hiç değişmedi. Son olarak geçen sezonla birlikte yeniden Kanal D'ye dönüş yapan Kurtlar Vadisi Pusu'nun gelecek sezon yayınlanacağı kanal belli oldu. Fenomen dizi önümüzdeki yıl da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Gelecek sezon 14. sezonu ile sürecek olan diziyi elden kaçırmak istemeyen Kanal D yöneticilerinin ön anlaşmayı bile imzaladıkları belirtiliyor. Dizi gelecek sezonda da kendi gününde ve saatinde izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 294. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler