HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında Polat'a büyük şok

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanı dizinin takipçilerinde büyük heyecana neden oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında Polat'a kötü bir sürpriz var! Pusat'ın hayatı tehlikeue giriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanında Polat'a büyük şok

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanı ile izleyenlerin heyecanı katlandı. Yıllardır Türk televizyonlarının değişmezi olan ve yayınlandığı her kanalda başarısını sürdüren dizinin bu bölümünde heyecan, aksiyon ve gerilim dolu sahneler ekrana gelmeye devam edecek. Geniş bir takipçi kitlesine sahip olan reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm ile tüm heyecanıyla sürecek. Polat Alemdar ile Gölge arasındaki mücadele bu bölümde de sürerken, Polat'ın hayatı tehlikeye girecek! Gölge ise planlarını hayata geçirmek için bu bölümde de her yolu denemeye hazır! Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanı haberimizin sonunda yer almaktadır. Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm hakkında bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ 298. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölümde Gölge'ye polis baskın yapar ancak Gölge teslim olmamaya kararlıdır ve gözünü kırpmadan çatışmaya girer. Cahit ise Vasya'yı öldürmek için plan yapanların peşine düşer ve bu emri kimin verdiğini öğrenmeye çalışır. Diğer yandan Polat, Zeynep'i olaylardan uzakta tutmak ister. Canının yanmasından korkmaktadır. Zeynep'i uyarsa da, Zeynep daha net ifadeler ister. Polat ise ondan kendisine güvenmesini ister, başının belada olduğunu söyler, ki Polat Alemdar'ın bahsettiği tehlike aslında çok yakınlardadır! Öte yandan Pusat'ın başı beladır ve elinden bir şey gelmez. Arar ve Polat'tan kendini kurtarmasını ister.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde Gölge'nin peşinde olan Polat Alemdar, yerini tespit etti ve baskın düzenledi. Polat bu hesapları yaparken, Gölge ise büyük üssü faaliyete geçirdi. Zeynep ise Fatih tarafından düzenlenen davete katıldı ancak burada Mete'nin tehditlerine maruz kaldı. Mete'yi öldürmek isterken, tuzağa düştü. Pusat yeni mekanının açılışı için çalışmalar yaptı.

GELECEK SEZON DA KANAL D'DE

Kurtlar Vadisi adıyla ilk olarak 15 Ocak 2003'te ekrana gelmeye başlayan dizi, kadrosuna giren isimlerden tutun da anlattığı olaylara kadar Türkiye'de zaman zaman gündem yarattı. Yüksek reytingleri nedeniyle paylaşılamayan bir dizi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu, birden fazla kanal değiştirdi ancak her yayınlandığı kanalda aynı başarısı sürdürdü. İzleyicileri üzerinde büyük etki yaratan dizinin ilk sezonunda Çakır karakterinin ölmesi ülkede büyük ses getirmiş, hatta gıyabi cenaze namazları kılınmıştı. Geçen sezon ATV'den Kanal D'ye transfer olan dizi izlenme başarısını burada da korumuştu. Vatandaşlar dizinin gelecek sezon hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyordu. Bu soru yanıt buldu! Kurtlar Vadisi Pusu dizisi gelecek sezon da Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Yayın hayatına Show TV'de başlayan dizi ardından ATV, Star TV, TNT ve Kanal D'de izleyicilerle buluştu.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcılığını Pana Film yapıyor. Doğan Ümit Karaca'nın yönettiği dizinin senaryosu ise Pana Yazım Grubu'nun kaleminden çıkıyor. Selahattin Sancaklı'nın görüntü yönetmeni olarak görev aldığı dizinin başrolünde; Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur) yer alıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler