HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

Yağışların, Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Konya ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar ise genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

-KUVVETLİ RÜZGAR-

Meteoroloji, rüzgarın, Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli olarak esmesinin beklendiğine işaret ederken, çatı uçması, direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevreleri ile zamanla bölgenin batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir, Konya ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. (13)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu. (14)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren güney kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. (16)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu.(20)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinde batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.(17)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (16)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (6)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(13)(ANKA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler