HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuvvetli yağış ve sis uyarısı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile gece saatlerinde Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Adıyaman çevreleri yağışlı geçecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile gece saatlerinde Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Antalya, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Sivas, Kayseri, Gümüşhane, Erzincan, Elazığ ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgarın, güney ve güneydoğu, kuzeybatı kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Meteoroloji, yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Antalya, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olmasının beklendiğine işaret ederken, lokal su baskını, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

-SİS HADİSESİ-

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.

-BÖLGELERDE HAVA-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz ile gece saatlerinde Doğu Akdeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerinde bölge geneli, gece saatlerinde doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, gece saatlerinde kuzeydoğusunda karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri, gece saatlerinde Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağışların; yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Gümüşhane çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde batısının karla karışık yağmur ve yükseklerde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece satlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

-BAZI İLLERİN HAVA SICAKLIĞI-

ISTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (12)

İZMİR: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı.(16)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu.(7)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı.(20)

ANTALYA: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.(16)

MERSİN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı.(19)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu. (15)

ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(3)

DİYARBAKIR: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(13) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler