HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuzey ve Doğu kesimler serinleyecek

Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, hava sıcaklığı kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Kuzey ve Doğu kesimler serinleyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'mce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve doğusu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Samsun ve Artvin ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İşte 5 günlük hava tahmini

Hava sıcaklığı, kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Kuzeydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Kıyılarının parçalı çok bulutlu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı az bulutlu, zamanla kıyı kesimleri ve Doğu Karadeniz'in yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun ve Artvin ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, güney ve doğusunun parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Şanlıurfa ile sabah ve öğle saatlerinde Diyarbakır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimleri yer yer çok bulutlu. (29)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (30)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (33)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (36)

SAMSUN: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)

DİYARBAKIR: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(38)

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler