HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Latif Erdoğan, kaset konusunda yeni bir açıklamada bulundu

Meral Akşener hakkında ortaya attığı kaset iddiaları ile gündeme gelen Latif Erdoğan, yeni bir açıklama yaptı. Latif Erdoğan, bundan sonraki sürecin tamamen hukuki olacağını ifade etti.

Latif Erdoğan, kaset konusunda yeni bir açıklamada bulundu

MHP'li Meral Akşener için, "Bir kadına yakışmayacak kasetleri var" iddiasıyla tepki çeken Latif Erdoğan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Latif Erdoğan, twitter hesabından 'Son sözüm' başlığıyla paylaştığı mesajında, "Kasetle ilgili söylemem gerekenleri hem yazılı hem de sözlü olarak söyledim. Bundan sonraki süreç tamamen hukuki olacaktır" dedi. Meral Akşener'in, konuyu mahkemeye götürmesini beklediğini belirten Latif Erdoğan, "O böyle bir teşebbüste bulunmazsa, ben meseleyi hukuki sürece taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

A Haber ’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas, MHP’li Meral Akşener için “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” demiş, bunun üzerine Latif Erdoğan, “Cemil Bey’in dediği çok önemli. O kaseti olan birisidir ve şu an esaret altındadır" diye konuşmuştu. “Kaset nerede” sorusu üzerine ise Latif Erdoğan, “Kaset… biliyor da, paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu’na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin… Bunu ben bilgi olarak söylüyorum” yanıtını vermişti

LATİF ERDOĞAN KİMDİR?

Latif Erdoğan, 1956 yılında Uşak’ta doğdu. 1967’de İlkokulu; 1974’de İmam Hatip Okulu’nu; 1978’de Yüksek İslam Enstit üsü’nü İzmir’de bitirdi. 1981’de bir yıl kadar Diyanet’te vaiz olarak Çalıştı. 1983’de dört aylık kısa dönem askerliğini Burdur’da yaptı. 1994’de Gazetecilik ve Yazarlar Vakfı’nın kurucuları arasında bulundu ve üç yıl aynı vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. 1997-2000 arası, Akademik Araştırmalar Vakfı’nda yöneticilik yaptı. 2001-2004 yılları arasında özel eğitim Çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Arjantin’de bulundu. kuruluş yıllarından itibaren, uzun süre Zaman Gazetesi’nde haftalık yazılar yazan Latif Erdoğan evli, biri kız, ikisi erkek üç çocuk babasıdır. Latif Erdoğan Akit gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler