HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Linkin Park solisti Chester Bennington'ın intiharına polis soruşturması: Chester Bennington neden öldü?

Linkin Park solisti Chester Bennington'ın ölümü biraz şüpheli bulundu, ABD kamuoyunda. Evinde kendini asmış bir şekilde bulunan Chester Bennington, 41 yaşında intihar etti (resmi kaynaklara göre) ve şimdi de polisin olay hakkında soruşturma açtığı belirtiliyor. Dünya gündemine oturan intihar olayı ile ilgili Chester Bennington'ın çevresinden veya eşinden detaylar ortaya çıkmadı. Olay yargıya taşınıyor ve soruşturmalarla Chester Bennington'ın ölüm nedeni ortaya çıkacak.

Linkin Park solisti Chester Bennington'ın intiharına polis soruşturması: Chester Bennington neden öldü?

Chester Bennington, Linkin Park solistliği ile tanınıyor ve yakın dönem içerisinde ABD'nin sosyal projeleri çerçevesinde alkol ve uyuşturucu tedavisi görüyordu. TWSJ'nin haberine göre, Chester Bennington'ın ölümü, yargıya intikal edecek ve hakkında pekçok soruşturma açıldı. Görünüşe göre Chester Bennington'ın ölüm nedeni ve ölüm şekli ABD yargı sistemini ikna edememiş.

Bununla birlikte, Chester Bennington'ın yakın arkadaşının doğum gününde intihar ettiği de ortaya çıktı. Bennington, yaşamına son veren Soundgarden'ın eski solisti Chris Cornell'in doğum günü olan 20 Temmuz'da intihar etti. Bennington, olaydan sonra açık bir mektup yayınlamıştı.

Linkin Park grubu, Bennington ile birlikte daha önce Grammy ödülüne layik görülmüş ve Türkiye'de Rock'n Coke festivali kapsamında kapanış konseri programında hayranları ile buluşmuştu.

ÖLÜM NEDENİ NEDİR?

Chester Bennington'ın ilk incelemelere göre intihar ettiği anlaşılsa da, şu sıralar net bir şeyler söylemek oldukça zor. Konu yargıya, soruşturmaya intikal etti ve dolayısıyla Chester Bennington'ın neden öldüğü veya diğer detayları belli olacak.

CHESTER BENNİNGTON KİMDİR?

Chester Bennington 20 Mart 1976 tarihinde ABD'nin Phoenix şehrinde dünyaya geldi. Çocukluktan beri müzik yapmaya ilgi duyan Bennington, bir süre boyunca eroin ve diğer uyuşturularla mücadele etti. Bir süre boyunca fast food dükkanında çalışan Chester Bennington, gençlik yıllarında evinin çevresinde şarkı söyledi.
1993'te ilk müzik grubu olan Grey Daze'i kurdu. Phoenix şehrinde oldukça ünlü olan bu müzik grubu onun tanınmasını sağladı ancak müzik grubu olarak hiç albüm anlaşması yapmadılar.

Chester Bennington, kendi şarkı sözü yazarken diğer grup üyelerinin bundan kendilerine pay çıkarmasından da endişe duydu.

Bir süer sonra gelen teklifler üzerinde Kaliforniya'ya taşındı ve burada Linkin Park grubuna katılarak bu grupta vokalist olarak müzik kariyerine başladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler