HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Listeye giremeyince intihar eden Ak Partili aday toprağa verildi

Ankara'daki bir otelde tabancayı başına ateşleyerek yaşamına son veren AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı Celal Ayrancı'nın cenazesi, memleketi Bingöl'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Listeye giremeyince intihar eden Ak Partili aday toprağa verildi

AK Parti'den Bingöl'de milletvekili aday adayı olan ve dün YS'ya verilen listede adı adaylar arasında geçmeyen Celal Ayrancı, dün Rixos Ankara Otel'deki odasında tabancasıyla yaşamına son verdi. Ayrancı'nın cenazesibugün Ankara'da yapılan otopsinin ardından uçakla memleketi Bingöl'e getirildi. Ayrancı'nın cenazesi, sevenleri tarafından Bingöl Havalimanı'ndan alındı. Ayrancı'nın cezanesi, Selahattin Eyyubi Camisi'nde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Bingöl Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı olan Ayrancı'nın cenazesine, Bingöl Valisi Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl il teşkilatı, Bingöl eski valilerinden Mustafa Hakan Güvençer, İrfan Balkanlıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

22 Nisan 1980 tarihinde Genç İlçesi'nde doğan Ayrancı'nın, akaryakıt, inşaat ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri bulunuyordu. 2009-2011 yılları arasında Bingölspor Kulübü Asbaşkanlık görevinde bulunan Ayrancı, evli ve 2 çocuk babasıydı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler