HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ludogorets - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir galip gelmek zorunda!

Başakşehir, Ludogorets deplasmanında galibiyet arıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, Ludogorets ile deplasmanda yapacağı gruptaki 5. maçında tek hedefi galip gelmek. Geride kalan 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen Başakşehir, gruptan çıkmak için mutlak galip gelmek zorunda. Ludogorets - Başakşehir maçı temsilcimiz için adeta tamam mı devam mı maçı niteliğinde. Peki Ludogorets - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ludogorets - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir galip gelmek zorunda!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz olan Medipol Başakşehir, Ludogorets ile deplasmadan karşılaşacak. Bulgar ekibi Ludogorets, grupta 8 puanla lider iken Medipol Başakşehir, 2 puanla sonuncu sırada yer alıyor. Başakşehir'in gruptan çıkması, Ludogorets deplasmanında alacağı 3 puana bağlı. Kadrosunda birçok önemli oyuncusunda mahrum olacak Başakşehir, Ludogorets ile yaptığı ilk maçta İstanbul'da 0-0 beraber kalmıştı. Peki Ludogorets - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

LUDOGORETS - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets ile deplasmanda karşılaşacak. Razgrad kentindeki Ludogorets Arena'da TSİ 23.05'te başlayacak Ludogorets - Başakşehir maçını Çekya Futbol Federasyonundan hakem Miroslav Zelinka yönetecek. Ludogorets - Başakşehir maçını Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

LUDOGORETS - BAŞAKŞEHİR MAÇI

C Grubu'nda oynadığı 4 maçta 2 puan toplayan Medipol Başakşehir, Ludogorets'i deplasmanda mağlup ederek gruptan çıkma şansını son maça taşımak istiyor. Grupta oynadığı 4 maçta 8 puan toplayan Ludogorets ise yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.

LUDOGORETS MAÇINDA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR!

Medipol Başakşehir'de, Ludogorets ile oynanacak maçta takımın önemli isimleri kadroda yer almayacak. Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir'in yanı sıra Galatasaray maçı sonrasında hafif ağrıları bulunan Emmanuel Adebayor ve Gael Clichy, tedbir amaçlı olarak Bulgaristan'a götürülmedi. Medipol Başakşehir'de sakatlıkları süren Mehmet Batdal, Tunay Torun ve Aurelien Chedjou da Ludogorets maçında görev alamayacak.

BAŞAKŞEHİR MUTLAKA GALİP GELMEK ZORUNDA!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda son sırada yer alan Medipol Başakşehir, üst tura çıkma iddiasını sürdürmek için 5. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda karşılaşacağı Bulgaristan'ın Ludogorets takımını yenmek zorunda.

Dört maç sonunda 2 puanı bulunan Başakşehir'in, gruptan çıkma şansını sürdürmek için 8 puanı bulunan lider Ludogorets'i mağlup etmekten başka şansı yok. Deplasmandaki olası bir puan kaybı, Abdullah Avcı'nın ekibinin Avrupa kupalarına veda etmesi anlamı taşıyacak.

Başakşehir'in, Avrupa kupalarında çıktığı 14 maçta 1 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunuyor. Avrupa'da oynadığı 14 maçta fileleri 15 kez havalandıran İstanbul ekibi, kalesinde 23 gol gördü.


En Çok Aranan Haberler