HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maçın ardından

- Boluspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "Kasımpaşa gibi bir takımı 7 golle turun dışında bırakmak çok önemli" - Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: "Bu sene değişen statü ile elenmiş olduk"

Maçın ardından

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek son 16 turuna kalmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Karafırtınalar, forma şansını fazla bulamayan futbolculara görev verdiklerini belirterek, "Bu oyuncuların performansı beni hakikaten etkiledi. Çok iyi bir futbol vardı. Kasımpaşa gibi bir takımı 7 golle turun dışında bırakmak çok önemli. Türkiye'nin en iyi 16 takımından biri olduk. Belki de birinci ligin kupadaki tek temsilcisi olacağız. Hem kulüp hem de şehrin marka değeri için çok önemli. Oyuncuları kutluyorum." diye konuştu.

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Boluspor'un ilk maçı da 3-1 kazandığını hatırlatarak, "Buradaki maçta öne geçtik. Ancak bir gol daha bulmak gerekiyordu. Dönüşlerde yaşadığımız problemler iki gol yememize neden oldu. Maçı 2-2 yapabilseydik, sonuna kadar kovalayabilirdik." şeklinde görüş belirtti.

Geçen sezon kupada yarı finale kadar yükseldiklerini hatırlatan Özdeş, "Kadro itibarıyla bu sene hem lig hem de kupayı birlikte sürdürmek zordu. Bu sene değişen statü ile elenmiş olduk. Şimdi tüm gücümüzle ligin ilk yarısında kalan iki maçımıza odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler