HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Madende eşini kaybeden Fatma Gürses: Seni ölünceye kadar kalbimde yaşatacağım

Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki kömür ocağını su baskını sonucu mahsur kalan 18 işçiden 25 yaşındaki İsmail Gürses'in cansız bedeni, facianın 22'nci gününde 5 arkadaşıyla birlikte bulundu.

Eşi Fatma Gürses, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, ''Rahat uyu ey sevgili. Sana yakışan bir törenle uğurladık seni. Rabbim seni çok sevmiş İsmailim. Tüm köy sevmiş. Tüm Ermenek sevmiş. Tüm Türkiye sevmiş. Herkese nasip olmaz bu şehidim olmaz. Rabbimin sevgili kulusun. Seni seviyorum. ömrüm, gücüm yettiğince yaşarken ölücem ama seni yaşatıcam İsmailim" yazması dikkat çekti.

Ermenek İlçesine bağlı Pamuklu Köyü Cenne mevkiinde Has Şekerler Madencilik şirketine ait kömür ocağında 28 Ekim Salı günü su baskını sonucu içeride 18 işçi mahsur kaldı. İşçilerden 10'unun cansız bedenleri bugüne kadar yapılan kurtarma çalışmaları sonucu ocaktan çıkartıldı. Facianın 22'nci gününde 4'ncü başyukarı bölümünde cansız bedeni bulunan 2 çocuk babası İsmail Gürses'in cenazesi diğer 7 arkadaşıyla birlikte geçen çarşamba günü Erkemenek kent meydanında Keleşoğlu Camii'nde düzenlenen toplu törenin ardından Gökçekent Köyü'nde toprağa verildi.

İsmail Gürses'in eşi Fatma Gürses ise sosyal paylaşım sitesindeki sayfasındatoplu cenaze töreninden 3 yaşındaki oğlu Mustafa'nın babasının tabutuna sarılı bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altındaki yorumunda ise, ''Küçücük ellerinle minicik kalbinle babana veda etmeye mi geldin kuzum? 24 gün 24 yıl gibi geçti. Ömrümün yarısı gitti CANIMMM gitti.. Gururluyum ne mutluki benim İsmail gibi bir eşim olmuş, ne mutlu ki cocuklarımın onun gibi bir babası olmuş. Gururluyum ben. Benim senin gibi meleğim olmuş İsmailim. Sen ölmedin ki ben yaşadıkça içimdeki İsmail yaşayacak. Kanadım kırık belki ama içimde sen varsın yeşeren dallarımız var. Çocuklarımız var. Senin bana bıraktığın en kıymetliler. Rabbim duy sesimi sana yakarışlarımı duy. Ben senin kulundan hep memnumdum sen de memnun olursun cennetinin en guzel yerine koyarsın inşaallah. Rabbim benim hakkım helal sevdiğime. O da helal etsin bana. Rahat uyu ey sevgili. Sana yakışan bir törenle uğurladık seni. Rabbim seni çok sevmiş İsmail'im. Tüm köy sevmiş. Tüm Ermenek sevmiş. Tüm Türkiye sevmiş. Herkese nasip olmaz bu şehidim olmaz. Rabbimin sevgili kulusun. Seni seviyorum. ömrüm, gücüm yettiğince yaşarken ölücem ama seni yaşatıcam İsmail'im" yazması dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler