HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magneti Marelli Akülerininin Sırrı

Magneti Marelli Akülerininin Sırrı

Fabbrica Italiana Magneti Marelli, 8 Ekim 1919’da, Fiat Torino ve Ercole Marelli & Co firmaları ortaklığında, araç pazarı ve havacılık sektörünün isteğiyle kurulmuştur.

Magneti Marelli, dünya standartlarında üretilen bir çok marka araba fabrikasının tedarikçisi olan İtalyan marka grubudur.

Bugün Magneti Marelli, merkezi İtalya’ da (Corbetta, Milan) olan ve Fiat Chrysler Automobiles'a bağlı yüksek teknoloji sistem ve komponentlerin tasarım ve üretimine kendini adamış uluslararası bir bir firmadır. Otomotiv sistem ve yedek parçaları alanında dünyanın en köklü ve büyük kuruluşlarından olan İtalyan Magneti Marelli, bugün dünyada Türkiye dahil 19 ülkede ofis, 86 üretim tesisi, 12 Ar-Ge merkezi ve 26 uygulama merkeziyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Magneti Marelli aküler bu kalite sistematiğinde üstün teknoloji ile araçların hak ettiği gücü sağlamaktadır. Magneti Marelli akülerininin felsefesinin temelinde, kalite ve inovasyon yer alıyor. Araştırma geliştirme ve mühendislik alanında sürekli olarak büyük yatırımlar yapan şirket, dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerine tedarikçi konumunda bulunuyor ve motor sporlarında sayısız başarılara imza atıyor.

Magneti Marelli Akü alan kazanır!

Uzun süreli enerji desteği için İtalyan Magneti Marelli Akü seçilmelidir. Magneti Marelli Akü ile tanışın. Hem kârlı çıkın hem de tekne ve yatlarınıza sınıf atlatın.

Ürünü görmek ve satın almak için

tıklayın.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler