HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahsur kaldığı kuyudan 4 gün sonra çıkartıldı

İzmir’in Konak ilçesinde, genişletmek için girdiği kuyuda toprak kayması sonucu mahsur kalan 37 yaşındaki Beytullah Karakaş, ekiplerin yoğun çalışması ile 4 gün sonra kurtarıldı.

Beytullah Karakaş, geçen perşembe günü Basmane Semti 961 Sokak’taki 64 numaralı evin bahçesinde bulunan 18 metre derinliğindeki kuyuyu genişletmek için içine girdi.

Beytullah Karakaş, geçen perşembe günü Basmane Semti 961 Sokak’taki 64 numaralı evin bahçesinde bulunan 18 metre derinliğindeki kuyuyu genişletmek için içine girdi.

Çalışma sırasında kuyuda toprak kayması meydana geldi.
Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.Araç girişinin olmadığı sokaktaki kuyuda meydana gelen toprak kayması nedeniyle iş makineleri kurtarma çalışmalarında kullanılamadı. Bunun üzerine UMKE ve AFAD ekiplerinden yardım istendi.

EKİPLER ZAMANLA YARIŞTI

Yeni bir toprak kaymasını engellemek için ekipler kerestelerden iskele inşa ettii. Karakaş’ın vücudunun büyük bölümünü örten toprak ve taş parçaları, ekiplerin titiz çalışmasıyla üst kısma çıkartılmaya başlandı.

Yoğun çalışmalarla ulaşılan Karakaş’ın hayatta olduğu tespit edilince sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR, KURTARILMAYI BEKLEDİ

Beline kadar toprağa gömülü olan Karakaş’a serum bağlı olduğu ve vücudunun bazı yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Vücudunu saran toprak ve taşların temizlenmesi ardından Beytullah Karakaş’ın kuyudan çıkartıldı.

KURTARILIP HASTANEYE KALDIRILDI

37 yaşındaki Beytullah Karakaş, ekiplerin 4 günlük çalışmasıyla bugün sağ kurtarıldı. Kuyudan çıkartılan Karakaş, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler