HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maket adamları asıp, idamın getirilmesini istediler

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesine tepkiler sürerken, Kırıkkale Ülkü Ocakları üyeleri, Zafer Caddesi'nde iki maket adamı temsili olarak asıp, idamın tekrar getirilmesi için çağrıda bulundu.

Maket adamları asıp, idamın getirilmesini istediler

Zafer Caddesi üzerindeki Ülkü Ocakları binası önünde toplanan bir grup, Özgecan Aslan'ın öldürülmesini iki maket adamı temsili olarak asarak tepki gösterdi.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek yaptığı basın açıklamasında, Özgecan'ın katledilmesine tepkisini dile getirirken, "Bir kanı bozuk, canice kızımızı katletmiştir. Şerefsizlik had safhadadır. Dün olduğu gibi bu şerefsizlerin nesli tükenmek bilmiyor. Devleti yönetenler, bu şerefsizlere göz yummaktadırlar. 30 bin masum vatandaşımızın ölümüne neden olanlarla yapılan pazarlıklar ortadadır. Milletin parasını çalıp, hakkına tecavüz edenlerin bu canilerden ne farkı vardır. Bizler her türlü haksızlığa, tecavüze ve insan istismarına, bölücüye, teröriste, yolsuzluk yapanlara, hortumcuya, uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana, çocuk istismarına sapığa ve tecavüzcüye idamın geri gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Eğer önlemler alınmazsa sokaklar hiçbir evladımız için güvenli, olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tedbirler alınmalıdır" dedi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler