HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City Everton maçı canlı izle: Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Manchester City Everton maçı ile futbol keyfi devam ediyor! Premier Ligi'nin bu önemli maçını canlı ve şifresiz olarak da izlenebilecek. Haberimizden Manchester City Everton maçı için şifresiz yayın detaylarını öğrenmekle birlikte maçla ilgili diğer detaylarını da öğrenebilirsiniz. 'Pazartesi gecesi futbolu' olarak tanıtılan Manchester City Everton maçı hakkında her şey!

Manchester City Everton maçı canlı izle: Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Manchester City Everton maçı saat 22.00'da başlıyor ve dünya çapında canlı ve şifresiz izlenebilir durumda. İngiltere Premier Ligi'ne has; "Pazartesi gecesi futbolu olarak tanıtılan Manchester City Everton maçı, İdman TV dahil pekçok kanalda canlı ve şifresiz izlenebilecek. Bu önemli maçın Türkiye yayınını elbette S Sports TV kanalı üstlenmiş durumda.

Bir İngiltere Premier Lig maçı olması nedeniyle Almanya'dan Japonya'ya kadar pekçok ülkede bu maç canlı ve şifresiz izlenecek. Yurtdışında yaşayan futbol severler, ülkelerindeki çeşitli şifresiz kanallar aracılığı ile Manchester City Everton maçını izleyebilirler.
İngiltere Premier Lig'deki takımlar açısından bu yıl, transfer konusunda biraz zor geçiyor. Chelsea'nin forveti Diego Costa, teknik direktör ile yaşadığı münakaşa nedeniyle takımdan ayrılmak istese de, beklenen transfer bir şekilde gerçekleşmedi. Arsenal'de ise uzun zamandır Alexis Sanches sorunsalı kendisini gösteriyor.

MANCHESTER CITY EVERTON MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Türkiye'den S Sports kanalı aracılığı ile spor severlere sunuluyor. 22.00'da başlaması beklenen Manchester City Everton maçı için yurtdışında yaşayan spor severlere şifresiz olarak sunulacak. Azerbaycan'dan İdman TV bu maçı şifresiz verebilecek kanallardan bir tanesi. Ayrıca, Fransa, Almanya, İtalya gibi avrupa ülkelerinde de şifresiz yayınlanacak. Almanya'daki spor severler DAZN kanalından maçı izleyebilirler.

Manchester City Everton maçı İngiltere'den Everton'ın resmi kulüp kanalı aracılığı ile de canlı olarak izlenebilir.
ki takım arasında bugüne kadar oynanan maçların 64'ünü Manchester City kazanırken, 63 kez de Everton galip geldi. 44 maç ise berabere bitti.

İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta: Manchester City 5, Everton 2 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Manchester City 15 gol atarken, Everton 12 golle karşılık verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler