HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United West Ham United maçı canlı izle: Şifresiz İdman TV'de!

Manchester United West Ham United maçı ile bir Manchester derbisi oynanıyor, an itibariyle. Premier Lig'te ilk hafta, Manchester United ile West Ham sezonu açıyorlar. İlgi çeken maç olması nedeniyle, futbol severler Manchester - West Ham maçı için canlı izleme bağlantıları arıyorlar. Manchester'ın yeni transferi Lukaku, West Ham maçı karşısında takımını 1-0 öne geçirdi. Haberimizden Manchester United West Ham United maçı için canlı izleme linkini bulabilirsiniz.

Manchester United West Ham United maçı canlı izle: Şifresiz İdman TV'de!

Manchester United West Ham United maçı , devreye girdi ve Manchester'da oynanan maç futbol severlerin tam da aradığı maçlardan bir tanesi. İlk yarıda, Manchester United'ın yeni transferi Lukaku, bekleneni vermiş gibi görünüyor zira; oldukça keyifli bir gol ile taraftarlarına 'merhaba' dedi. Manchester United West Ham maçı dünya çapında 30'a yakın kanalda yayınlanıyor ve müjde: maçı şifresiz olarak İdman TV'den de yayınlanıyor. Saat 18.00'da başlayan maç, şu sıralar ikinci yarısı oynanıyor ve bu maçı haberimizdeki canlı yayın bilgileri doğrultusunda canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz.

Özellikle yurtdışındaki canlı izleme bağlantıları, yurtdışında yaşayan futbol severler için yardımcı olabilir.

MANCHESTER UNİTED WEST HAM MAÇI CANLI ve ŞİFRESİZ İZLENEBİLİR Mİ?

İngiltere Premier Ligi'nin yayın hakları S Sports kanalı tarafından Türkiye'de yayınları gerçekleşiyor. Fakat İtalya, İrlanda, Angola, Avusturya ve Azerbaycan'daki vatandaşlarımız için çeşitli canlı ve şifresiz izleme yöntemleri mevcut. Özellikle Avusturya'da DAZN isimli kanal maçın canlı yayın gösterimini yaparken, Manchester United West Ham maçı için İdman TV'nin şifresiz canlı yayın yaptığını da görebiliyoruz. İdman TV'nin internet sitesine, İdman TV'nin adını yazarak ulaşabilir ve Manchester United West Ham maçı için canlı ve şifresiz izleme bağlantısını elde edebilirsiniz.

Ayrıca maçı, Türkçe olarak D Smart'tan S Sport kanalı aracılığı ile Türkiye'den takip edebilirsiniz.

MANCHESTER UNITED'TA SON DURUM

Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olsa da, ligde yıllar sonra ilk 5 içinde kendine yer bulamadı. Ezeli rakiplerinden Arsenal'in ardından 6. sırada ligi tamamlayan ManU, bu sezon şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Kadrosuna önemli yıldızları dahil eden takım Sir Alex Ferguson'un ardından ilk şampiyonluğunu alabilecek mi merak ediliyor.

Gelenler: Romelu Lukaku (Everton), Nemanja Matic (Chelsea), Victor Lindelöf (Benfica)

Gidenler: Adnan Januzaj (Real Sociedad), Wayne Rooney (Everton), Cameron Bortwick-Jackson (Leeds United-Kiralık), Sam Johnstone (Aston Villa-Kiralık), Timothy Fosu-Mensah (Crystal Palace-Kiralık), Zlatan Ibrahimovic (Serbest)

WEST HAM UNITED'TA SON DURUM

Slaven Bilic önderliğindeki takım sezona iyi başlayamadı ancak ikinci yarıda toparladı. Ligi orta sıralarda tamamlayan takım bu yıl daha iyi işler yapmak istiyor. Hücum hattından yıllardır istediği verimi alamayan takım bu transfer döneminde de bu bölgeye takviye yaptı. Bakalım gelen isimler West Ham'ın gol sorununu çözebilecek mi?

Gelenler: Marko Arnautovic (Stoke City), Javier Hernandez (Bayer Leverkusen), Sead Haksabanovic (Halmstad), Joe Hart (Manchester City-Kiralık), Pablo Zabaleta (Manchester City)

Gidenler: Havard Nordtveit (Hoffenheim), Ashley Fletcher (Middlesbrough), Darren Randolph (Middlesbrough), Raphael Spiegel (Boavista), Stephen Hendrie (Southend United), Josh Cullen (Bolton Wanderers-Kiralık), Reece Oxford (Borussia Mönchengladbach-Kiralık), Enner Valencia (Tigres), Reece Burke (Bolton Wanderers-Kiralık), Sam Westley (Serbest), Alvaro Arbeloa (Futbolu bıraktı)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler