HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa 4.1 büyüklüğünde deprem ile sallandı

Sabah saatlerinde 5 şiddetinde depremle sallanan Ege Bölgesi yine bir depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi, saat 11.56’da merkez üssü Manisa olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi. Bu sabah Ege Denizi'nde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş ve ardından 3.1 ile 3.3 şiddetinde iki deprem daha kaydedilmişti. Deprem İzmir ve çevre illerde de hissedilmişti.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 11.56'da merkez üssü Manisa'nın Şehzadeler ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,95 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

BU SABAH İZMİR DE SALLANMIŞTI

Ege Denizi'nde sabah saat 05.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Yine Ege Denizi'nde saat 05.52'de 3.1 şiddetinde ve 06.13'te de 3.3 şiddetinde iki deprem daha kaydedildi. İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Depremde mal ve can kaybı olmadı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 05.48'de Ege Denizi merkezli 5.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. 15.3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İzmir ve çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremde mal ve can kaybı olmadı.

DEPREM PANİK YARATTI

Yine Ege Denizi'nde saat 05.52'de 3.1 şiddetinde ve 06.13'te de 3.3 şiddetinde iki deprem daha kaydedildi. Peş peşe yaşanan depremler korku ve panik yarattı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre de, saat 05.48'de merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi açıkları olan 5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. İzmir kent merkezi ve çevresinde hissedilen depremin 9,88 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. (Ajanslar)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler