HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa'da deprem

Manisa'nın merkez Şehzadeler İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Manisa ve çevresi dün sabah Richter ölçeğine göre 3.3 büyüklüğünde bir depremle sallanmıştı. Sabah meydana gelen depremin ardından öğlen saatlerinde de yeni bir depremle sarsılan Manisa'da ölen ya da yaralanan olmaması ise sevindirici detaydı.

Manisa'da deprem

Manisa'nın merkez Şehzadeler İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü merkez Şehzadeler İlçesi Çavuşoğlu Mahallesi olarak saptadığı deprem, saat 01.08'de oldu. Yerin 9.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

SABAH VE ÖĞLEN YİNE SALLANMIŞTI

Manisa ve çevresi dün sabah Richter ölçeğine göre 3.3 büyüklüğündeki depremle sallandı. Kısa süreli tedirginliğe neden olan deprem ilk belirlemelere göre hasara neden olmadı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Manisa'nın merkez Şehzadeler İlçesi olan deprem saat 08.25'te, yerin 11.96 kilometre altında meydana geldi. İzmir ve Manisa ile çevre ilçelerinde de hissedilen deprem ilk belirlemelere göre herhangi bir hasara neden olmadı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Şehzadeler İlçesi'nin Çavuşoğlu Mahallesi, büyüklüğünü de 3.4 olarak açıkladı.

Manisa'da dün sabah 08.25'te meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.35'te, Şehzadeler'in kırsal mahallesi Çavuşoğlu'nda, yerin 8.6 kilometre derinliğinde ve 3.7 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu.

Bu depremde de ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. (DHA)


En Çok Aranan Haberler