HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mardin Nusaybin'de patlama: 2 çocuk ağır yaralandı

Mardin'in Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesinde yerde buldukları cismi kurcalayan yaşları 3 ve 5 olan 2 kardeş ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan iki kardeş yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Nusaybin ilçesi Abdulkadir Mahallesi Umut sokakta oturan Havin (3) ve Fatih Güneş (5) adlı kardeşler bugün öğlen saatlerinde sokakta buldukları bir cismi kurcalayınca patlama meydana geldi.

Patlamada ağır yaralanan 2 kardeş, Ambulans ile önce Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Havin ve Fatih Güneş adlı kardeşler Mardin Devlet Hastanesine sevk edoilirken, patlama ile ilgili soruşturma başlatıldı.

MARDİN'DE PKK'NIN İNFAZ LİSTESİ BULUNDU

Mardin'in Nusaybin İlçesi Koruköy'de gerçekleştirilen operasyonlar sırasında ele geçen dokümanlarda PKK terör örgütünün yeni hedeflere saldırı planladığı deşifre edildi.

Emniyet'in yazısında, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Mehmet Metiner ile üst düzey bürokratların PKK'nın hedefinde olduğu belirtildi.

LİSTEDE KİMLER VAR?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Şubat ayı içerisinde Nusaybin Koruköy'de terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen

operasyonlar sırasında ele geçirilen dokümanlarda suikast tarzı eylemler planlandığını tespit etti. Dokümanlar konusunda tüm iller bilgilendirdi. Örgütün fedai tarzda eylemlerin yanı sıra enerji boru ve iletişim hatları gibi hedeflere saldırı düzenleyeceği belirtilen yazıda, eylem hedefleri arasında TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri Orhan Miroğlu ile Mehmet Metiner'in olduğuna yer verildi. İllere gönderilen yazıda ayrıca, vali, kaymakam, emniyet müdürü gibi üst düzey bürokratlara yönelik pusu ve sabotaj gibi eylemlerin benimsendiği de belirtildi. (AJANSLAR)


En Çok Aranan Haberler