HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mardin'de 'büyük buluşma'

Mardin'de bir AVM'nin açılışını yapan Başbakan Erdoğan, burada karşılaştığı dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen ile bir süre sohbet etti.

Mardin'de 'büyük buluşma'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızıltepe'deki toplu açılış töreninde halka hitap ettikten sonra Mardin'e döndü.
Mardin-Kızıltepe karayolu üzerinde bulunan MovaPark alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, yatırımı yapan işadamlarına teşekkür ederek, ''Allah bol ve bereketli kazançlar versin. Burada birçok meşhur markayı görüyorum ve ticaret sahiplerini kutluyorum. Ya Allah, ya bismillah'' diyerek kurdeleyi kesti.
Erdoğan, kurdeleyi eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ve alışveriş merkezinin sahibi işadamlarıyla birlikte kesti.
Eşi Emine Erdoğan ile alışveriş merkezini gezen Başbakan Erdoğan, daha sonra alışveriş merkezinin nikah salonunda AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın kardeşi işadamı Süleyman Akdağ'ın oğlu Selman Akdağ ile Fatma Aydın'ın nikah şahitliğini yaptı.
Ayrıca Başbakan Erdoğan, açılışta karşılaştığı dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen ile de bir süre sohbet etti.
(A.A)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler