HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'teki kazadan çok acı detay!

Muğla'dan kahreden haberler art arda geliyor... Tur midibüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada aracın altında kalan 3 kişinin çıkarılmasıyla ölü sayısı 23'e yükseldi. 11 kişinin yaralandığı kazada kafilenin İzmir’den 6 araçla yola çıktığı, organizatörün eşi Nazlı Ceylan'ın kazadan hemen önce verilen molada o araca geçtiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Murat Ceylan'ın eşi Nazlı Ceylan'ın cenazesi İzmir'e götürülecek.

Marmaris'teki kazadan çok acı detay!

İzmir'in Buca ilçesi Yaylacık Mahallesi sakinlerinin katıldığı turun Murat Ceylan adında bir kişi tarafından organize edildiği, grubun 6 araçla Marmaris’e doğru yola çıktı öğrenildi.

Gruptaki diğer araçlardan 3’ünün önde, iki aracın da kaza yapan midibüsün arkasından geldiği ifade edildi. Organizatör Murat Ceylan’ın eşi Nazlı Ceylan’ın da ölenler arasında olduğu, Nazlı Ceylan’ın Aydın'ın Çine’de verilen molada diğer midibüsten inerek kaza yapan araca bindiği kaydedildi.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Kazanın nasıl gerçekleştiği konusunda henüz bir netlik yokken, otobüsün uçuruma yuvarlandıktan sonra 30 metre aşağıdaki alt yolda ilerleyen başka araçların üzerine düştüğü ifade edildi. Otobüsün olay yerinden kaldırılması sonucu acı bir detay daha ortaya çıktı. Otobüsün altından 3 ceset daha çıkarıldı.

Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin ise farklı iddialar var. Bu iddialardan biri şöyle: Freni patlayan midibüsün, keskin virajda kontrolünü kaybetti.
Diğeri ise, Rampa aşağı olan yolda şoför aşırı hızdan kontrolünü kaybetti ve araç çift yönlü yolun ortasındaki beton bariyerleri devirerek uçuruma yuvarlandı. Yuvarlanan araç yamaçtaki alt yolda durabildi. Hayatını kaybeden yolcuların bir kısmının cenazeleri üst yolda, diğerlerinin ise alt yolda bulundu.


En Çok Aranan Haberler