HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maslak'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü

Maslak'ta yolcu otobüsü devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Maslak TEM bağlantı yolunda saat 05.30 sıralarında yolcu otobüsü devrildi. Yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu bazı yolcular aracın altında kalarak yaralandı. Kaza ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.

Ankara'dan Kırklareli'ne giden ve içinde 40'ı aşkın yolcusu bulunan Edip Savaş yönetimindeki otobüs,Maslak TEM Otoyolu sapağındaki Çöp Yolu mevkisinde bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Yolcu otobüsü yol kenarındaki bariyerleri aşarak devrildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtilen kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, kurtarıcı vinç, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ambulansların kaza yerine ulaşabilmesi için Maslak ve Seyrantepe trafiği polis ekipleri yol açma çalışması yaptı. Yaralılardan bazıları ayakta tedavi gördü. Durumu ağır olan yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bazı yolcuların otobüsün altında kurtarılmayı beklediği kaydedilen kazada, sağlık ekipleri yaralılara müdahale sırasında zor anlar yaşadı. Vatandaşlar da sağlık görevlilerine yardım etmek için seferber oldu.

Kaza yaralanan Tuğçe Gök, Buse Gök, Emine Alakaş, Çiğdem Demirkaya, Ender Demir ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kadırıldı.

6 yaralıdan 3'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler