HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MEB BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları açıklandı! BİLSEM öğretmen seçmeye esas puan sonuçları...

Öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçlarını merak edenlere müjde! MEB BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları açıklandı. İşte heyecanla beklenen BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları.

MEB BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları açıklandı! BİLSEM öğretmen seçmeye esas puan sonuçları...

Heyecanla beklenen öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçlarını merak edenler müjdeli haber geldi. MEB BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları açıklandı. Heyecanla beklenen BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan 12 Mayıs 2017 tarihli duyuruda "Yayımlanan Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu hükümlerine göre atamaya esas puanı 40 ve üzeri olan öğretmenler tercih yapmaya hak kazanacaklardır. Tercih yapmaya hak kazanan öğretmenler tercihlerini MEB resmi internet adresine girerek, başvuru işlemleri modülünden yapabileceklerdir." ifadelerine yer verildi.

MEB BİLSEM SONUÇLARI İÇİN TIKLA

MEB BİLSEM Öğretmen Seçme Atamaya Esas Puan Sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar yukarıdaki linke tıkladıktan sonra T.C. kimlik numaraları ve sistem tarafından otomatik belirlenen güvenlik kodunu doğru bir şekilde girdikten sonra sonuçlara erişim sağlayabilirler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler