HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MEB duyuru: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

MEB yaptığı duyuru ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili bilgi verdi. MEB, duyurusunda sınav tarihi, saati ve giriş belgelerinin alınacağı tarihi açıkladı.

MEB duyuru: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

MEB, Ankara'da yapılacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili bir duyuru yaptı. Bakanlık duyurusunda sınavın başlama saati, sınava giriş belgelerinin alınacağı tarih, soru sayıları vb. Ile ilgili bilgiler verdi.
MEB'in duyurusuna göre sınav 13 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacak. Adaylar sınava giriş belgesini 8 Ocak 2018'den itibaren MEB'in resmi internet sitesinden alabilecekler.

Görevde yükselme sınavında 60 soru sorulacak ve 90 dakika süre tanınacak. Unvan değişikliği sınavında ise 50 soru yer alıyor ve 75 dakika süre tanınıyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav soruları ve cevapları 16 Ocak'tan itibaren görüntülenebilecek ve sınav sonuçları da 6 Şuba6 2018'de ilan edilecek. Aşağıdaki bağlantıdan duyuru metninin tamamına v e konu dağılımlarına ulaşabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Uygulama Duyurusu için tıklayınız

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler