HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 40. Bölüm Star Tv'de Yayınlandı

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Medcezir 40. bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi. Mira ile Yaman arasındaki sürtüşmeler dizinin son bölümündede devam etti.

Medcezir 40. Bölüm Star Tv'de Yayınlandı

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir 40. bölümüyle ekrana geldi. Büyük ilgi çeken dizinin son bölümünde Yaman, Mira'nın davranışlarından olumsuz etkilenirken, aynı durum Mira için de geçerlidir. 19 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen Medcezir son bölümü izleyebileceğiniz bağlantı aşağıda yer almaktadır.

Yaman, Mira ile Orkun'u bir arada görünce yara alır. Yaman'ın verdiği tepkiler Medcezir 40. bölümde Mira'ya farklı düşündürür. Bu sebepten dolayı sırf inadına birbirlerini kıskandırmaya devam ederler. Mira Yaman'a gerçekleri açıklamak için yanaşmaya her çalıştığında karşısına Elif çıkacaktır ve bu durum geri adım atmasına neden olacak.

Diğer taraftan Elif ise Yaman'ı tanıdıkça onun aslında ilk karşılaştıkları andaki gibi biri olmadığını fark eder. Aynı zamanda yaraları olduğunu da... Bu sebeple kendini herhangi bir sorunun içerisine atmak istemez. Bir yandan ise Yaman'ı tanımak ona iyi gelmektedir. Yaman'da gün geçtikçe daha fazla bir şekilde Elif'i tanımak ister. Mira ile sürtüşmeleri arttıkça Elif'e daha da yakınlaşacaktır.

Yaman Mira yüzünden, Eylül ise Mert yüzünden mutsuz durumdadır. Bunu gören Sedef ve Gamze bir çözüm arayışına girer. Medcezir yeni bölümde Hale ise Mira'nın Orkun'dan uzaklaşmasını ister. Bu sebepten dolayı Mira ile Yaman'ın yakınlaşması için çabalar. Diğer yandan Sude ise Deniz'in Sinan ile ilgili bilgilere ulaşmasını engellemeye çalışmaktadır. Ancak Asım Şekip Kaya bunu yanlış anlar. Medcezir 40. bölümde Asım hem iş hayatında hem de özel hayatında darbe yememek için tekrar kontrolü ele geçirmeye karar verir. Kenan’ın yarattığı rüzgar Tozludere’nin tozunu bir kez daha Yaman’a savurur.

MEDCEZİR 40. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


En Çok Aranan Haberler