HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Melih Gökçek karar değiştirip istifa etmezse...'

Melih Gökçek'le ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin soğuk bir ortamda geçtiği konuşulurken Melih Gökçek'in cumartesi günü istifa etmeyebileceği öne sürüldü. Saygı Öztürk, Melih Gökçek karar değiştirip istifa etmezse, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyeyi müfettiş kıskacına alacak" dedi. Saygı Öztürk, Gökçek'in müfettişlere karşı da önlem almış olduğunu yazdı. "

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sözünde durup cumartesi günü istifa ederse, kendisini ve birilerini korumak adına bu istifanın gerçekleştiği düşünülecek. Karar değiştirip istifa etmezse, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyeyi müfettiş kıskacına alacak. Gökçek müfettişlere karşı da mutlaka önlemini almıştır" diyen Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, şöyle devam etti:

Belediye Meclisi toplantısına Gökçek yılda ya iki, bilemediniz üç kez katılır. O da bütçe sunumu ve faaliyet raporuyla ilgili oluyor. Konuşuyor, muhalefetin ne sıraladıktan sonra “Fetullah Gülen ve onlarla bağlantılı şirketlere daha neler verdiniz?” dedi ve bunları açıklamasını istedi. İstifa ettirilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Ne yaptımsa Başbakan'ın bilgisi dahilinde yaptım” demişti. Gökçek de bu konuda “Ne yaptımsa, Belediye Meclisimizin aldığı kararlar doğrultusunda yaptım” deyip geçiştirdi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler