HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek Twitter'ı bıraktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son attığı tweet'te Twitter'ı bıraktığını açıkladı. Gökçek, attığı tweet’te...

Melih Gökçek Twitter'ı bıraktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son attığı tweet'te Twitter'ı bıraktığını açıkladı. Gökçek, attığı tweet’te "Takipçi sayım 500.000 olduğu gün twitterı bırakacağım demiştim... Dün takipçi sayım 500.000'i buldu... Ben de dün akşam itibarıyla sözümü tutup twitter'ı bıraktım...” ifadelerine yer verdi.

Takipçileri ise "Siz kalın ben giderim, bizi bırakma Başkan'ım, sen yoksan biz de yokuz, meydanı boş bulurlar, sorun yok Facebook’tan takip ederiz” gibi tweet’ler attı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da dün yaptığı açıklamada "Twitter denilen bir bela var. Yalanın daniskası burada. Sosyal medya denilen şey aslında şu anda toplumların baş belasıdır." demişti.

Öte yandan Gökçek'in Beyaz TV Genel Koordinatörü olan oğlu Osman Gökçek ise "Arkadaşlar rica ediyorum, böyle bir günde babam Twitter'i bırakacak zannedip kendinizi sazan yerine koydurmayın" ve "Ey millet, benim bildiğim babam bu Twittter'i hayatta bırakmaz, er meydanından kaçmaz." şeklinde iki ayrı twet attı.

(CİHAN)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler