HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek’in seçim bürosuna yapılan protestoya polis müdahale etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in seçim bürosu Halkevleri üyesi bir grup, “Hırsız Göçek” yazılı çıkartmalar yapıştırdı.

Melih Gökçek’in seçim bürosuna yapılan protestoya polis müdahale etti

Gruba izin vermeyen polis ile Halkevleri üyeleri arasında arbede yaşandı.

Halkevleri üyesi bir grup, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Meşrutiyet Caddesi üzerinde seçim bürosu önünde protesto gösterisi düzenledi. Grup yanlarında getirdikleri ve üzerlerinde “Artık yeter bu pisliği halk temizlemez”, “Hırsız Gökçek”, “Ankara’nın alt yapısı sıra 9 basamaklı yürüyen merdivendi”, “Hırsız AKP defol” yazılı çıkartmaları seçim bürosu duvarlarının üzerlerine yapıştırdı. Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın fotoğraflarının bulunduğu çıkarmaları seçim bürosunun duvarlarında bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek’in fotoğraflarının üzerlerine yapıştırdı

Protesto gösterisi yapan guruba polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Göstericiler yaptıkları eylemin kanuna aykırı olmadığını belirterek polisin uyarılarına uymadı. Polisin kalkanlarını kullanarak göstericileri uzaklaştırmak istedi. Bu sırada çıkan arbedede polis ve göstericiler birbirine girdi. Polisin kalkanlarıyla yaptığı müdahaleye göstericiler bayrak sopaları ile karşılık verdi. Grup yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler