HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek’ten ikinci kaçak su açıklaması

Melih Gökçek, oturduğu sitede kaçak su kullanılan CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın eşinin de ortağı olduğu işyerinde kaçak su kullanıldığının belirlendiğini açıkladı.

Başkan Gökçek, Twitter hesabından konuya ilişkin işyerinde çekilmiş kaçak su tesisatı fotoğrafları ile aylık 1 metreküp harcama yapıldığını gösteren belgeleri paylaşarak, "Aylin'in kocasının sahibi olduğu işyerinde de yıllardır kaçak su kullanılıyor” mesajını attı. Dün akşam Twitter hesabından "Aylin, sana çok ama çok kötü bir haberim var. Allah izin verirse şimdi İstanbul'a gidiyorum. Belgelerin mailini bekliyorum” mesajını paylaşan Gökçek, daha sonra da attığı tweetlerle de başta Nazlıaka olmak üzere pek çok takipçisinde merak uyandırdı. Geç saatlere kadar çeşitli tweetlerle kaçak su konusuna ilişkin ipuçları veren Gökçek, bugün de "Aylin hazır mısın?” tweetini paylaştı. Geçtiğimiz yıl CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın Başkent suyundan hasta olduğu iddiaları üzerine oturduğu sitede inceleme yapan ASKİ ekiplerinin kaçak su kullanıldığını tespit ettiklerini hatırlatan Gökçek, "Aylin'in yıllarca bedava su kullandığını ve eski parayla 29 milyar para cezasına çarptırıldığını hatırlarsınız, ayrıca savcılığa verildi” tweetini attı.

BELGE VE FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI

Arka arkaya maddeler halinde sıraladığı açıklamalarında o dönem Nazlıaka'nın suçu eşine attığını kaydeden Gökçek, ASKİ'ye gelen bir ihbar sonucu Aylin Nazlıaka'nın eşinin ortağı olduğu işyerinde de kaçak su kullanıldığının tespit edildiğini bildirdi. "İşyerinin ortaklarından biri Aylin Nazlıaka'nın kocası Şahin İzzet Nazlıaka'dır” mesajıyla birlikte binanın, kullanılan kaçak su tesisatının, ayda sadece 1 metreküp harcandığını gösteren abonelik belgelerini de takipçileriyle paylaşan Başkan Melih Gökçek, şu tweetleri attı:

"Su aboneliği Aylin Nazlıaka'nın kayınpederi Ahmet Zeki Nazlıaka adına. Ahmet Zeki Nazlıaka adına olan abonelikte tüketim aylık 1 metreküp. Yani Nazlıaka ailesinde kaçak su alışkanlık”

"Kuyuyu böyle saklamışlar. Bizim Aylin'in ailesi akıllı:) saklamayı iyi beceriyorlar:)”

Twitter hesabından kaçak su açıklamalarına CHP Milletvekili Nazlıaka'ya seslenerek devam eden Gökçek, "Eeee. Çok saygıdeğer Aylin kardeşim. Evde su bedava, işyerinde bedava. ondan sonra milletin hakkını savunmadan bahset. Ya sizde hiç utanma yok mu? Şimdi hala hangi yüzle ortaya çıkacaksın? Hadi beni protesto etmek için Kuğulu'da bir dans yapsanıza” mesajlarını attı.

Gökçek, daha sonra da CHP milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Levent Gök'e seslenerek, "Aykut Erdoğdu (Yolsuzlukla mücadelenin sembolü(!)), Levent Gök (Ankara'nın yılmaz savunucusu (!)), Aylin Ankara'nın suyunu götürüyor. Aylin'e ve ailesine ‘Biz içimizde su çalan kişi istemiyoruz' diyecek misiniz yoksa görmezleri mi oynayacaksınız?” tweetlerini attı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler