HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo’nun Galatasaray’a döneceği iddiası taraftarını heyecanlandırdı

Galatasaraylı taraftarların gidişine çok üzüldüğü Felipe Melo Galatasaray’a dönecek mi? Felipe Melo yeniden Galatasaray forması giyebilir. Inter’de Mancini’nin Melo’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Melo’nun Galatasaray’a döneceği iddiası taraftarını heyecanlandırdı

Inter’de Felipe Melo depremi, Galatasaraylı taraftarların yüzünü güldürdü. Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen ve ayrılışı taraftarları üzen Felipe Melo’nun Galatasaray’a dönebileceği konuşuluyor. Sezon başında 3.7 milyon Euro karşılığında Galatasaray’dan Inter’e transfer olan Melo’nun takımdaki geleceği belirsiz. Felipe Melo’nun agresif tavırları İtalya’daki geleceğini etkileyebilir. İtalyan gazeteleri, teknik direktör Mancini’nin Melo’yu gözden çıkardığını yazdı. Melo’nun Galatasaray’a geri dönebileceği konuşuluyor.

Inter formasıyla ilk yarıda 12 maçta forma giyen Melo, agresif hareketlerini sürdürünce Mancini’nin gözünden düştü. Bardağı taşıran son damla Lazio maçında yaşananlar oldu. Lazio maçında bir penaltı yaptırıp üstüne de kırmızı kart gören Melo’nun ikinci yarıda yedek kulübesine çekilmesi bekleniyor.

İtalyan Tuttospor Gazetesi’nin haberine göre; Mancini, Melo’nun ücretinde indirime gidilmesini teklif edecek. Melo’nun bunu kabul etmemesi halinde Brezilyalı futbolcuyla yollar ayrılacak. Inter’in, Melo’nun boşluğunu doldurmak için şimdiden Marsilya’nın orta saha oyuncusu Lassana Diarra ile görüşmeye başladığı ifade edildi.

FELİPE MELO TÜRKİYE’YE DÖNECEK Mİ?

Bu haber Galatasaray taraftarlarını sevince boğdu. Türkiye’yi ve Galatasaray’ı çok sevdiği bilinen Melo’nun yeniden Galatasaray forması giymesine bir engel bulunmuyor. Inter’de gözden düşen ve forma giyme şansı azalan 32 yaşındaki futbolcunun transfer haberleri Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Transferle ilgili önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

GÜNÜN TÜM GALATASARAY HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler