HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meraklı turistler polisi alarma geçirdi

Avrupa’dan Adana’ya gelen 1’i hamile 6 turist, Uğur Mumcu Meydanı’nda Halkın Demokrasi Partisi (HDP) mitingindeki kalabalığı merak edip arasına girince polisi alarma geçirdi.

Meraklı turistler polisi alarma geçirdi

30 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesi Halkın Demokrasi Partisi bugün Adana’da Uğur Mumcu Meydanı’da sabah saatlerinden itibaren miting hazırlığına başladı. Polis arama noktaları kurarak mitinge gelenleri aradıktan sonra alana aldı. Bu arada Avrupa’dan Adana’ya gelen sabah saatlerinden itibaren Adana’yı gezmeye başlayan 2’si kadın 6 turist miting alanındaki müziği duyup kalabalığı görünce mitinge katılmak istedi. Kadınlardan birinin hamile olduğu turistler polisin arama noktasından geçip içeri girmek istedi. Polis önce bu duruma şaşırdı. Sonra arama yapıp içeri aldı.

Ancak daha sonra İngilizce bilen bir polis içeride turistleri bulup, hamile kadın için miting alanının tehlikeli olduğunu, kalabalığın yerel seçimler öncesi bir siyasi partinin mitingi olduğunu eğlence olmadığını söyledi. Bunun üzerine turistler miting alanından çıktı.

Turistler miting alanından çıktıktan sonra merak ettikleri için içeri girdiklerini daha sonra polisin hamile kadın için tehlikeli olduğunu söylemesi üzerine dışarı çıktıklarını söyledi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler