HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meral Akşener'den gündem yaratacak 'sahtekarlar' çıkışı

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Şemdinli'de 13 askerin şehit olduğu helikopter kazasında kaybettiğimiz Yarbay Songül Yakut hakkında üzüntülerini belirten bazı kesimleri, Songül Yakut Silivri davalarında yargılanırken destek vermedikleri gerekçesiyle 'sahtekarlar' diyerek eleştirdi. FETÖ ile ilgili yaptığı paylaşımda oldukça sert ifadeler kullanan Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in gündeme getirdiği İstanbul BBB teklifi iddiasına da yanıt vermişti.

Meral Akşener'den gündem yaratacak 'sahtekarlar' çıkışı

Meral Akşener, Şemdinli’de düşen helikopter sonucu şehit düşen Yarbay Songül Yakut hakkında üzüntülerini belirten bazı kesimleri, Songül Yakut Siliviri davalarında yargılanırken destek vermemesi sebebiyle “sahtekarlar” diyerek eleştirdi.

FETÖ ile ilgili de yaptığı paylaşımda, “Fetö ile her türlü herzeyi yiyenler,kendi günahlarını örtmek için bana sardılar. Hükümet ve Devlet sizsiniz,dedikodu yerine gereğini yapın” dedi. Kumpas mahkemelerine de gönderme yapan Akşener, “Şehit Songül Yarbay için ağıt yakan sahtekarlar. Kumpas mahkemeleri için kaleminizden,klavyelerinizden kan damlayan günleri anında unuttunuz” şeklinde paylaşım yaptı.

GÖKÇEK'İN İDDİASINA DA SERT YANIT VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftar yemeğinde bir araya gelmişti. O görüşmede terör, anayasa değişikliği, rejim, adalet sistemi, hayır bloğunun güçlendirilmesi ve ekonomi dahil birçok konu gündemdeydi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meral Akşener’i CHP’ye davet ettiğini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını teklif ettiğini öne sürdü. Bu iddiaya bizzat Meral Akşener cevap verdi.

Sosyal medyadan kısa bir mesaj paylaşan Meral Akşener, “Sn.Kılıçdaroğlu’nun şahsıma teklif ettiği iddia edilen İstanbul BBB teklifi kesinlikle yalandır” diyerek yalanladı.

İşte Akşener'in tweet'leri;


En Çok Aranan Haberler