HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meral Akşener'in hafızalarda yer eden 'çıkışları'

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in eşine kızdığı video sosyal medyada çok konuşuldu ve paylaşıldı. Türk siyasetinin renkli yüzü Meral Akşener'in 'çıkışlarını' derledik

Meral Akşener'in hafızalarda yer eden 'çıkışları'

Diren Selimoğlu/Mynet Haber

Meral Akşener, Türkiye'nin ortak hafızasında 'atarlı' konuşmalarıyla yer eden renkli bir siyasetçi. 23. ve 24. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği yapan Meral Akşener, yönettiği oturumlar ve kullandığı kelimelerle yönettiği oturumlara damgasını vurmuştu.

Bir oturumda kullandığı 'Muhteremler, bağrışıyor musunuz şakalaşıyor musunuz anlamıyorum. Bağrışıyorsanız ara vereceğim, şakalaşıyorsunuz lütfen susun" sözleri, gergin geçen Meclis oturumunu yumuşatmıştı.

Kadın-erkek eşitsizliğine vurgu yaptığı 'yaşasın kötülük' lafı ise Akşener'e açıklama yapma yaptırmıştı.

AKP'li 4 vekilin başörtüsüyle ilk defa Meclis'e geldiği oturumu da yöneten Meral Akşener, olağan gündemdeki yüksek tansiyonu 'Ben bayılacağım, biraz ara vereceğim' sözleriyle düşürmüştü.

İşte hafızalarda yer eden ve sosyal paylaşım sitesi Youtube'da paylaşılan video:

Kimdir?

Meral Akşener, 20. ve 21. dönemde DYP'de, 23. 24. ve 25. dönemde MHP'de milletvekilliği, 23 ve 24. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Başkanvekilliği ve 54. hükümette İçişleri Bakanlığı yaptı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler