HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık Mercedes görenleri hayrete düşürüyor

Sahibinden.com'da bu kez özel üretim bir Mercedes satılığa çıkarıldı. Oldukça büyük ilgi gösterilen ve bunun sonucuda 'Efsane ilanlar' arasına giren sahibinden satılık otomobil alıcısı bekliyor.

Sahibinden satılık Mercedes görenleri hayrete düşürüyor

Sahibinden satılık otomobil ilanlarını inceleyenler, bu ilanı görünce şaşkınlığını gizleyemiyor. Isparta'da Oğuz Yıldırım adlı vatandaş, babasından kalan Junior Mercedes aracını Sahibinden.com'da satışa çıkardı. 1974 yılında Mercedes'in R-107 modelinden esinlenerek 100 adet üretilen Junior Mercedes, aileye Almanya'dan getirilmiş. 2 ileri bir geri vitesi bulunan sahibinden satılık Junior Mercedes, saatte 40 kilometre hıza ulaşabiliyor.

Sahibinden satılık aracın sahibi Oğuz Yıldırım, "İnsanlar neredeyse şoke oluyor. Telefonlarını çıkarıp fotoğraf çektirmek, araca oturmak, denemek istiyorlar. Biz de izin veriyoruz" dedi.

İşte Sahibinden satılık Junior Mercedes için verilen ilan:

"Baştan Belirtmeliyimki yok Kafa Kafaya....OYUNCAK VS.. saçma sapan Teklifler SUNMAYIN KALP KIRMAYAYIM ,bu kadar EURO KAÇ PARA EDER GIBI.. DAHIL....INTERNETTE BIRIM CEVIRICELER MEVCUTTUR,TEKLİF SUNACAKSANIZ SİTE ÜZERİNDEN LÜTFEN MESAJ ATINIZ,Koleksiyon Aractir,INTERNETTE FILAN COKTA BULAMICAGINIZ BIR ARAÇ OLDUGUNU SOYLEMELIYIM ,ARAÇ ISPARTADADIR ENDER ARAÇTIR Bu araçları bulmak inanin imkansıza yakındır ya bu aracı daha önce görmediniz yada filmde,1974 yılına aittir 1984 yılına kadar özel istek ile 100 tane üretilmiştir ve şu an dünyada 50-60 civari bulunmaktadır Arabaya aşık olmanız gerçekten kaçınılmaz ARAC UNLU KOMEDYEN CEM YILMAZ BEYE GETIRTILMIS OLUP SONRA ILETISIM SORUNUNDAN DOLAYI VAZGECILMISTIR Türkiye'de Trilyonlariniz dahi olsa bu aractan ne bulabilirsniz nede alabilirsniz Bundan Başka yok Turkiye'nin Hic bir yerinde Hatta Asia ve Dogu Avrupada Ulkerinde Bulamiyacaginiz Aractir,COCUGUNUZA ARABA EGİTİMİ VEREBİLİR TABİ KIYABİLİRSENİZ YADA COCUGUNUZA BÖYLE BİR EŞSİZ ARACİ HEDIYE VEREBILIR YADA KOLEKSİYON OLARAK KENDİNİZE ALABİLİRSNİZ ,Benzinli 2 ileri Vitesi Olup,1 geri Vitesi vardir,vites değişimi ayni normal araba gibidir,MOTORU mükemmeldir, Mercedes Uretimidir RESIMDEKI KİŞİ BUSHMANNDIR Brabusun Sahibi(MERCEDESIN ORGİNAL MODIFIYE FIRMASI SAHIBI Mercedes ve Brabus(Özel Mercedes Modifiye firmasi) ortaklasa yapilmis aracidir,Uzerindeki Folyodur,40 yaşında olmasina ragmen orginalligi Halen korunmaktadir,üzerindeki folyodur Sorulariniz icin Mesaj yada Arama Yapabilirisniz Kisa Zamanda Dönülecektir.Takas(YABANCI PLAKALI ARAÇLAR DAHIL Aklima Yatan Mantikli Araclarla olur...BU NEYIN NESI GIBI SORULAR,SACMA SAPAN SU OLURMU COK PAHALI,O KADAR PARA ETMEZ GIBI KIMSEYE SOYLE ZORLA MAL SATMIYORUZ ISTEYEN ALIR,KOMIK RAKAMLAR TEKLIF ETMEYIN, BU KADAR EURO KAÇ TÜRK PARASI EDER GİBİ SORUDA SORMAYIN İNTERNETTE PARA OLARAK ÇEVİRİCİLER MEVCUTTUR .....35.000 eurodan düşürdüm,MÜZAYEDE(AÇIK ARTIRMADA)100.000 EURO CIVARI DEGERI VARDIR(DUNYADA AZ BULUNAN HER SEYIN PAHALI OLDUGU GIBI)Uygun vermenin nedeni YURT DIŞINDA OLMA NEDENIM VE ILGILENEMEMEKTIR,MERAK EDENLERE 90-100 KG ARASI AGIRLIGI VARDIR 45-50 KMHE HIZA ÇIKMAKTADIR(GPS ILE ÖLÇÜLMÜŞTÜR)"

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler