HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin patlaması: Bir terör saldırısı mı? Mersin patlamasını kim üstlendi?

Mersin patlaması, yerel ve ulusal basın tarafından anbean takip ediliyor. Okan Merzeci Bulvarı'nda gerçekleşen patlamada, henüz detaylı şehit, yaralı sayısı verilmedi. Üstelik Mersin patlaması ile ilgili, bir terör saldırısı mı, Mersin patlamasını kimin üstlendiği de henüz öğrenilmedi. Son dakika gelişmelere göre Mersin patlaması ile ilgili terör şüpheleri bulunuyor fakat resmi bir açıklama yok. Peki, Mersin patlaması bir terör saldırısı mı? Mersin patlamasını kim üstlendi?

Mersin patlaması: Bir terör saldırısı mı? Mersin patlamasını kim üstlendi?

An itibariyle Mersin patlaması ile ilgili bazı detaylar ortaya çıkıyor. Resmi bir açıklama olmasa da Mersin patlaması bir terör saldırısı olabilir. Şu dakikaya kadar Mersin patlaması ile ilgili herhangi bir terör örgütü üstlenmedi. Bugün saat 17.20 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Okan Merzeci Bulvarı'nda, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası panik yaşandı. Yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MERSİN PATLAMASI İLE İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMELER: TERÖR SALDIRISI OLABİLİR, SALDIRIYI ÜSTLENEN YOK

Mersin patlaması ile ilgili net şehit-yaralı rakamları verilmiyor. 12 kişinin yaralandığı söylenirken Mersin patlaması ile ilgili başka detaylı bir açıklama yer almıyor. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, canlı yayında yaptığı açıklamada saldırının Valilik binasına yakın bir yerde gerçekleştiğini ve yaralıların olduğunu duyurdu.Patlamanın terör saldırısı olduğu belirtilirken, ilk belirlemelere göre patlamada 12 kişi yaralandı.

MERSİN PATLAMASI BİR TERÖR SALDIRISI OLARAK AÇIKLANDI

İHA'nın geçtiği bilgiye göre; Merkez Yenişehir ilçesi, Güvenever Mahallesi, Dikenliyol kavşağında emniyet müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerine konulan bomba uzaktan kumandayla patlatıldı. Saldırının nasıl gerçekleştiği henüz bilinmezken aracın arka kısmının büyük hasar aldığı ve seyir halindeyken olayın meydana geldiği ilk gelen bilgiler arasında.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler