HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin’de ’Kariyer Buluşması’ etkinliği

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, maneviyatın ve tarihin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin neresinde okursa okusun hiçbir öğrencinin Anadolu çocuğu olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi.Mersin’de İl Milli Eğitim Müdürlüğünce sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen ’Mersin Kariyer Buluşması’ etkinliğine katılan Külünk, öğrencilerle bir araya geldi.Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki etkinlikte, Külünk’ün çocukluk ve gençlik dönemlerine ait fotoğraflar eşliğinde biyografisinin yer aldığı slayt gösteriminde bulunuldu.İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da katıldığı etkinlikte konuşan Külünk, edebiyatın ve özellikle şiirin hayatındaki önemine değinerek, şiirin insan ve doğa ilişkilerinde kritik bir rol oynadığını ve insan davranışlarını doğrudan belirlediğini ifade etti.

Mersin’de ’Kariyer Buluşması’ etkinliği

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, maneviyatın ve tarihin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin neresinde okursa okusun hiçbir öğrencinin Anadolu çocuğu olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi.
Mersin’de İl Milli Eğitim Müdürlüğünce sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen ’Mersin Kariyer Buluşması’ etkinliğine katılan Külünk, öğrencilerle bir araya geldi.
Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki etkinlikte, Külünk’ün çocukluk ve gençlik dönemlerine ait fotoğraflar eşliğinde biyografisinin yer aldığı slayt gösteriminde bulunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da katıldığı etkinlikte konuşan Külünk, edebiyatın ve özellikle şiirin hayatındaki önemine değinerek, şiirin insan ve doğa ilişkilerinde kritik bir rol oynadığını ve insan davranışlarını doğrudan belirlediğini ifade etti. Her görevin bireye ilave yükler getirdiğini ve sorumluluklarını bir kat daha arttırdığını belirten Külünk, bu çerçevede her bir seçmene karşı ayrı ayrı sorumluluğunun olduğunu ve bu sorumluluğun her kademedeki yönetici için geçerli olduğunu söyledi. Bu bağlamda tevazünün önemine dikkat çeken Külünk, hiçbir şekilde yöneticilerde kibrin olmaması gerektiğini belirtti.
Maneviyatın ve tarihin önemine dikkat çeken, kadim Anadolu geleneğinden güç alınması gerektiğini ve bu çerçevede öğrencilerin özgüvenlerinin yüksek olmasını isteyen Külünk, "Türkiye’nin neresinde okursa okusun hiçbir öğrenci Anadolu çocuğu olduğunu unutmamalıdır. Sorumluluğunuzun büyük olduğunu bilin" dedi.
Külünk, özellikle kitap okumanın, sözlük okumanın, yabacı dil öğrenmenin, bir enstrüman çalmanın, resim yapmanın ve tarih okumanın gelecekti kariyerleri açısında oldukça önemli katkılar sağlayacağını belirtti.
Külünk, çeşitli tavsiyeler verdiği öğrencilerin daha sonra sorularını cevaplandırdı.

Mersin’de ’Kariyer Buluşması’ etkinliği

Mersin’de ’Kariyer Buluşması’ etkinliği

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler