HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mert’in katil zanlısının evi 6'ıncı kez ateşe verildi

9 yaşındaki Mert Aydın'ı kaçırarak tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konulan Aykut B.'nin ailesine ait terk edilen ev, 6. kez ateşe verildi.

Kars'ta geçen 6 Nisan günü 9 yaşındaki Mert Aydın'ı kaçırarak tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konulan 23 yaşındaki Aykut B.'nin ailesine ait terk edilen ev, kimliği meçhul kişi veya kişilerce 6'ncı kez ateşe verildi.

Olayın faali olarak tutuklanan Aykut B.'nin ailesine ait Aydınlık Evler Mahallesindeki evde bu sabah yeniden yangın çıktı. Alevlerin belirmesi üzerine mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye kısa süre sonra olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Çok sayıda polis ekibinin de sevk edildiği olayda itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Evdeki eşyaların zarar gördüğü yangın mahalle sakinlerini de tedirgin etti. Yangının büyüyüp evlerine sıçramasından korktuklarını ifade eden çevrede oturanlar Mert Aydın olayından sonra mahallede huzur kalmadığını savundu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler