HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji İstanbul için saat verdi

Meteroloji, zamanla parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı belirtilen İstanbul'da, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji İstanbul için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, sıcaklık iç ve batı kesimlerde 2 -4 derece artacak, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 1-3 derece azalacak.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Ülkenin kuzey kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz kıyıları, Karabük, Kastamonu ve Ardahan çevreleri yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek.

Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görülecek. Sıcaklık iç ve batı kesimlerde 2 -4 derece artacak, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 1-3 derece azalacak.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuzey kesimleri yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevreleri, akşam saatlerinden itibaren kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Ardahan çevreleri yağmur ve karla karışık yağmurlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (20)

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı. (22)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(27)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (31)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (30)

SAMSUN: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı.(20)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu. (14)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(26) (

(ANKA-İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler