HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den 3 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı

Meteoroloji'den 3 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları ile öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Edirne, Kırklareli, Afyonkarahisar, Denizli ve Ordu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, öğleden sonra Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olacak. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmazken, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, yağışların öğleden sonra Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin güney ve iç kesimleri parçalı bulutlu, öğleden sonra Afyonkarahisar ve Denizli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin kuzeyi yer yer parçalı bulutlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (33)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (31)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu (34)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (33)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (29)

ERZURUM: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (27)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu (39)

5 GÜNLÜK RAMAZAN BAYRAMI HAVA TAHMİNİ

Bayram süresince yurdun güney kesimleri sıcaklarla boğuşurken kuzey bölgelerde dönem dönem yağışlar görülecek. Bayramın birinci günü Edirne’den Kars’a kadar tüm kuzey kesimlerde yağış görülecek fakat bayramın diğer günlerinde yurdun büyük kısmında hava açıyor ve güney kesimlerde yüksek sıcaklıklar göze çarpıyor.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler