HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji’den 8 il için yağış uyarısı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’den 8 il için yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kars, Ardahan, Iğdır, Adana, Osmaniye ve Edirne çevreleri ile Mersin'in iç ve Hatay kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne çevreleri sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Mersin'in iç, Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin güney kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (26)

İSTANBUL: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli. (24)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey çevreleri parçalı bulutlu. (24)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle ve gece saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

ANTALYA: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu. (28)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (25)

ERZURUM: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu. (17)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (31) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler