HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den çok kuvvetli yağış uyarısı

Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli, Muğla ve Antalya'nın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den çok kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurdun batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Muğla genelinde, gece saatlerinden itibaren ve yarın İzmir, Aydın, Muğla, Antalya ile Edirne ve Isparta'nın güney, Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli, Muğla ile Antalya'nın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğini bildirdi. Meteoroloji yağış nedeniyle, sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yıldırım, dolu, hortum oluşma riski gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi. Yağışların etkisini yarın akşam saatlerine kadar sürdürmesi bekleniyor.

Marmara'nın batısı, Kıyı ve Güney Ege'de ise, gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Rüzgar ise, genellikle güneyli yönlerden, güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde, akşam saatlerinden sonra ve gece saatlerinde Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinde kuvvetli, Muğla'nın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşıMeteoroloji, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu. (20)

ANKARA: Az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli. (17)

İZMİR: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra ve gece saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.(18)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(24)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.(22)

SAMSUN: Az bulutlu. (20)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu.(6)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(18)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin batısı ile bu sabah ve gece saatlerinde Balıkesir ve Bursa çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri, zamanla Manisa ve Denizli çevreleri ile gece saatlerinde Kütahya, Afyon ve Uşak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Muğla çevrelerinde, akşam saatlerinden sonra ve gece saatlerinde Kıyı Egede kuvvetli, Muğla'nın kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olacak.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Konya çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Bitlis ve Şırnak çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Siirt çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek. (ANKA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler