HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den kötü haber! Kış geri mi geliyor?

Meteoroloji'den alınan verilere göre, yağışlı ve soğuk hava hafta sonuna kadar yurdu terk etmeyecek. Sıcaklıklar ise 6 derece birden düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hafta sonuna kadar yağışlı ve soğuk hava yurdu terk etmeyecek, hava sıcaklığı batı ve iç kesimlerde 2 ila 6 derece azalacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu, Marmara ve Ege'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Akdeniz'de kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Akdeniz Bölgesi, Karaman, Aksaray, Niğde, Adıyaman, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Konya'nın güney kesimlerinde kuvvetli (21-50 mm), Mersin ve Adana çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 mm) olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN 5 İL İÇİN KRİTİK UYARI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve kuvvetli yağmur bekleniyor.

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmeyen bölgede, rüzgarların güneyden orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Yağışların bölge genelinde lokal olarak orta şiddette, zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden su baskınları, ulaşımda aksama ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler