HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den "kuvvetli yağış" uyarısı

Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 2 ila 5 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji'den "kuvvetli yağış" uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 2 ila 5 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN

Güney ve batı bölgeler ile zamanla Türkiye genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Güney ve Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun batısı ve Doğu Akdeniz'de yer yer kuvvetlice esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji, dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı. (14)

ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. (16)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kısa süreli olmak üzere hafif sağanak yağışlı. (18)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(17)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)

SAMSUN: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı.(17)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur, gece karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (7)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı.(16)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğusu ile Tekirdağ ve Edirne'nin güney kesimleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, güney ve kıyı kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuzeyi ile Karaman çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuzey, iç ve doğu kesimleri yağmur, doğusu yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler