HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı

Akdeniz ve Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla'nın iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Diyarbakır'ın doğusu, Batman ve Mardin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların Diyarbakır'ın doğusu, Batman ve Mardin çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olmasını beklendiğini belirterek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(18)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(17)

İZMİR: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(22)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri, yarın (Çarşamba) il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(19)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(15)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(11)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.(19)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, doğu kesimleri çok bulutlu geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bugün Afyonkarahisar ve Denizli ile Muğla'nın iç kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün bölgenin iç kesimleri, yarın sabah saatlerinde doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bugün bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün doğusu ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler