HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Yağışlar ise öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olacak.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, Ankara, Çankırı ve Ordu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olacak.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Kırklareli çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Göller yöresi parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara ve Çankırı çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Sinop dışında bölge geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu çevreleri yer yer parçalı bulutlu geçecek. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgarın doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (30)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (30)

SAMSUN: Parçalı yer yer çok bulutlu.(28)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(30)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (40)

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler